Tuesday, October 25, 2005

** here we go now one more time!~ **

this is what awaiting me back home. it takes less than a month to reach kg.pasir ambor.
wow! bravo nizam and his palshipping company! [waves]
and the smaller box is the one i tumpang with joni's kontena. reached me 3 days after nizam's arrived.
yayyy sukenyeeeeeeeeeee...

1: see my 'boroi' conquered one whole box yg kecik itew. duhhh.

2: mom was like: "yaallah kakngah, ape mende ko bawak balik nih.. " [samel geleng2 kelape.]
on the other time, i saw she and dad dudok berdua kat living room and both laughing at one of the toy.
[mak letak kat atas meja sejenis toy yg bila dipicit dia nyanyi samel geleng2 kepale secara cute sgt : 'bila kita gembira tepok tangan' in english]
i really think they both were cute sahngat dudok2 centuh tahan2 gelak.

3: yg nih my mom mcm hint: dah nak kawen sgt ke nih? ngohoho giler?!
[babyclothes. siriyes comel! tatahan nak beli]

4: Memsepahkan rumah.

5: on the other part: dapor: mak sebok kuarkan the pingganmangkok.


6: and still in the same condition: keluarga sathiyya&suriyya
owh i miss~


mood of the moment: tak saba nak balik raye yey yey yey.
song of the moment: yance - sick cycle carousel
i wanna be: lucky. mcm ade a few friends yg mmg murah rezeki walaupon tak kaye tak murah aje rezeki. bes gile.

10 comments:

waniey said...

itu diaaa..pinggan mangkuk bersusunnn.. bile lah aku nak mampu beli naritake ni??..uhuhuuu

videL said...

naritake ituh apekah wanieyyyyyyyyyyy?

naiza said...

gile la wei.. aku tak sangka sebanyak itu barang2 ko.. pinggan mangkuk itu?? gilerr.. aku dok bukak ni mak pak aku dok tgk.. kata mak aku.. "banyaknye pinggan mangkuk"

waniey said...

silapp..noritake..jename pinggan mangkuk jepun ni haa..org kate lawa n berQ, tp kat mate aku biase saje.mebbe sbb aku tak tau nak "tgk" kot..hahaha..

videL said...

woups.. makpak ko dok tgk ke tu.. ewww.. malu sayah :">.. ituh belum aku letak skalik set gelas2 tody aku tuh.. satu hapepon mak aku tak bekenan.. nampak sgt taste aku tak mak..

waniey: jen risau.. aku pon seriyes takreti nak 'tgk'

nanako said...

cikpah...seriyes aku setuju ngn kata mak ko "dah nk kawen sgt ke ni?"

owwek said...

ya rabbi hasifahhh ....ahahah ....banyak gak barang2 ko eh ...ahahah
eh aku jeles gile seh ngn pinggan mangkuk ko ...huhuhu .....terpakse la i pegi england balik nak collect pinggan mangkuk
pastuh, oi nak gilmore tak? aku nye hd dah penuh seh, aku nak delete je nih ha .....desperate sume kene dilit dah.....mau kalo kasik cd keh

videL said...

nanako: woups. mmg tak ar! ngehehe
owwek: astagaaaa.. apsal ko tak engatkan aku malam tadi dohhhhh.. ko mmg ske aku gi ulangalik OU tuh everyday kan. adula~

Anonymous said...

owwek jgn dikau coba mendelete gilmore girls itu lagi.. cik videl the org tgh.. silakan menjalankan tugasan yeh [-(

- laily yg belum balik kg :( -

sexyinred said...

chepah jeles tgk pinggan mangkok dan teko tuh sumer...hmmm...