Monday, May 17, 2004

**sumbody said they saw yu..the person yu were kissin wasnt me**

and i wud never ask yu..i just kept it to myself..
i don wanna knoe..if yu playin me..kip it on d low..
coz ma heart cant take enimo..n if yur creepin..plis don let it show..
oh baby..i don wanna knoe..
oh baby..i think about it when i hold you..
when looking in yor eyes..i cant believe..
i don nid to knoe the truth..baby kip it to yorself..
[sum lyrics from the song:i don wanna knoe]

sunggoh males nak updet..terpaksele copy-paste samtin from sue's blog..yappadaaa~

Dari Senaling ke Petaling Jaya-Sunday, May 16, 2004~From the thots of asitoque hebbat @ 11:52 PM~
Sabtu lepas.. Cikp4h ajak aku balik kg. Kebetulan aku tak keje sbb aku keje hari ahad. So, aku ngan Imah setuju jek la nak ikot Cikp4h. Dari emel dia aritu mcm best jek balik Pasir Ambor tu.. maka balik la kitorang betiga ke P1lah. Sampai P1lah.. memula tgk Telawi. Gi stesen bas beli cendol. Beli grg pisang. Tgk kedai buku glemer kat P1lah. Tgk taik lembu dan seangkatannye (bapak la byk gile taik lembu.. taik kambeng juge..) Sampai umah Cikp4h.. best ooo.. bau yg tapenah di hidu dan tadapat dihidu di KL. Mmg bau kampung yg nyaman belom tecemar. Pelik la jugak kalau aku ckp aku suke bau ni. Tp mmg aku suke pn.. mcm bau segar. Bau taik lembuu.. hehhehe.. sesampai jek teros CikNab soh mkn nasik dulu. Makan ikan masak lemak cili api. Pegaga msk cili api. Sayur bening daun meranti ngan sambal kentang masak cili api. Pedas mak oi!!! Sume cili api. Nasib baik masak bening tu tak boh cili api. Kot tak tu aku berasap le.

[syukurlaa mak aku nak masak..salu tu..aku balik..mak aku kua gi miting ke gi berpoyapoyaake..harosla bapak aku tapau utk aku..]

Lepas mkn.. borak borak borak borak borak ngan CikNab. Pasal perot boncit Cikp4h (akakkakka... :p) pasal LongCoat (aku benci ckp pasal ni...) pasal Selaru.. pasal kurus (CikNab kate aku dah kurus compared to masa belaja kat UM.. byk mkn time tu sbb belaja kan.. tepakse la carik ayat kaver.. semenanye mmg kuat mkn bebile pn.. kesan pengaruh rakan sebaya si Imah ngan Cikp4h.. kuakuakuaaa.. :p) Lepas tu gi jengok2 sekitar umah. Besar gile tanah. Lapang luas. Bleh wat 5 padang bolasepak (exaggerate) Ade segale mcm jenis tanaman. Sume ade.. bau rumput segar.. best la.. tapnah rase dok kg. Kg nenek aku pn kat Kuala Terengganu kat roundabout penyu tu. Bandar jugak. Tp aku rase aku tak reti dok kg la.. boring tatau nak wat ape. Mesti aku jd kuat tido.
[huhuu..long-coat with those boots..wohohoe..lifetime target..
haa..penifoolaa tuh 5 pdg bola..satu pon agak sukar..]


Memandangkan kitorang nak dok kejap jek.. maka balikla dgn membawa bekal udang msk lemak cili api. (udang tu Yanz yg bg.. jauhnye nak kene masak.. sampai pos ke P1lah) Pastu.. CikNab kirim anak pokok keladi gajah kat mak aku. Kate dah kenal.. kene la kirim2.. (nanti mak aku nak kene kirim pau kat mak ko la aku rase..:)). Pastu lg.. gi isi minyak kat Stesen Petronas Senaling sambil mkn aiskrim. Jenjalan tgk Desa Permai Selaru (byk India la kat situ..) rumah yg di carik tak jumpe sbb tak ingat no umah. Tp bak kate Cikp4h "tak dpt tgk orgnye.. tgk bumbung pn jadi la.." hehhe.. tp mcm seram jek. Sbb sampai situ time maghrib. Then balik.. lepas tu jek aku dah takleh nak jd narrator. Sile bepindah ke blog Cikp4h utk citer selanjutnye. Sbb dari Senaling ke PJ.. aku terus tido.. ehhehe.. aaa.. tp b4 aku tetido.. ade byk tapak MEGALITIK kat tepi2 jalan kat p1lah tu.. ape ek tu? mcm tapak sejarah jek
[hampeh sue nih..tak ingat no.rumah..ingat kete je..jenoh giler nak mencarik proton putih..
gile banyak proton putih kat desa permai tuh..lenkali salin address olleh tuh sesiap dlm purse..idoklaa tercangak2 menengok bombong rumah owang..muengeeeeee:D]
[sue:guek wase..tapak megalitik tuh cen kubor-kuboran jee..tah laa..ku lemah sejarah..]


aku nak kene sambungkan ke??
well..way back to pj is totally bored..
imah ngan sue-both snoring..
giler..kowang bleee jeee tido dgn aku menyanyi2 mcm katak dlm hujan ituh..
sajeje nyanyi kuat2 nak soh ade org layan..malangnyer..diorg mmg tido mati!~
then..sampai2 kelanajaya-ss2..mandi+makan..terus kuaa semule..jumpe yance at ss15..
kasi balik pc die yg maha berat ituh..dan tido hingge mati..

mood of the moment:gewd
song of the moment:i don wanna know!!!!-enya&pdaddy&mario-
i wanna be:jennifer aniston..yippiiraa

No comments: